Sijainti

Vääränkalliontie 4 C

36220 Kangasala

 

VARAA AIKA

LAHJAKORTIT

Yhteystiedot

044 910 2900

anniina@liikkuva.net

Yhteydenotot arkisin klo 08.00-18.00 välillä.

Työaika

Työskentelen sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

       

 

Yhteystiedot ja ajanvarausohjeet.

Työtilani sijaitsee Kangasalan Harjunsalossa n. 3km päässä Kangasalan keskustasta. Taloyhtiön pihassa on kaksi vieraspaikkaa ja autotien varressa kahden tunnin kiekkopaikkoja. Valitettavasti kiinteistössä ei ole hissiä.

Tampereen joukkoliikenteen, Nyssen, bussit 40, 40A, 40B, 42 ja 43 pysähtyvät Harjunsalon ja Kaijanahon pysäkeillä n. 400m päässä.

Yhteydenotto ja ajanvaraus sekä muut tiedustelut soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Voit varata ajan myös verkossa. Kotikäynnit sovin aina puhelimitse. Potilasturvallisuuden vuoksi en käytä WhatsApp- tai muita vastaavia sovelluksia asiakasviestintään.

Varaa ensimmäistä hoitokertaa varten n. 10min lisäaikaa esitietolomakkeen täyttämistä varten.

En vastaa puhelimeen hoitotilanteessa mutta soitan sinulle takaisin heti, kun vapaudun. Vastaan sähköpostiin 1-2 päivän kuluessa.

Hieroja hieroo selkää ja potilas makaa vatsallaan hoitopöydällä.
Kuva: Tiina Salminen, Kuvaileva

Muistathan, että peruuttamaton aika on hukkaan heitettyä työaikaa. Varaukset tulee tehdä viim. 12h etukäteen ja perua väh. 24h etukäteen. Jos aikaraja on ehtinyt kulua, ole minuun yhteydessä puhelimitse. Käyttämättä jätetystä ajasta ja alle 24h sisällä perutuista ajoista veloitan palvelun normaalihinnan 5% korotuksella, ellei kyseessä ole painava syy.

Halutessasi voit kysyä lisätietoja oheisella yhteydenottolomakkeella. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Lomakkeeseen tallennettuja tietoja ei välitetä eteenpäin eikä käytetä muihin tarkoituksiin!

Mikäli jokin viestin lähetyksessä on mennyt vikaan eikä minusta kuulu mitään, soita tai lähetä viesti.