Sijainti

Kangasalantie 921 (2. krs)

36200 Kangasala

 

VARAA AIKA

LAHJAKORTIT

Yhteystiedot

044 910 2900

anniina@liikkuva.net

Yhteydenotot arkisin klo 08.00-18.00 välillä.

Työaika

Työskentelen pääasiassa ma, ke klo 12-20 ja ti, to, pe klo 9-16.30.

       

 

Yhteystiedot ja ajanvarausohjeet.

Hieroja hieroo selkää ja potilas makaa vatsallaan hoitopöydällä.
Kuva: Tiina Salminen, Kuvaileva

Työtilani sijaitsee Kangasalla n. 2,5km päässä Kangasalan keskustasta. Tila on Fixus-autohuoltamon yläkerrassa, rapun lasiovessa on Liikkuvan mainos. Pihassa on tilaa pysäköidä ruutuihin sekä hiekkaparkkiin. Valitettavasti kiinteistössä ei ole hissiä.

Tampereen joukkoliikenteen, Nyssen, bussit 40, 40A, 40B, 41 ja 43 pysähtyvät Nikkarintien ja Korpitien pysäkeillä Kangasalantien varrella.

Yhteydenotto ja ajanvaraus sekä muut tiedustelut soittamalla tai lähettämällä tekstiviesti tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Voit varata ajan myös verkossa. 

Kotikäynnit sovin aina puhelimitse. Potilasturvallisuuden vuoksi en käytä WhatsApp- tai muita vastaavia sovelluksia asiakasviestintään.

Varaa ensimmäistä hoitokertaa varten n. 5-10min lisäaikaa esitietolomakkeen täyttämistä varten.

En vastaa puhelimeen hoitotilanteessa mutta soitan sinulle takaisin heti, kun vapaudun. Vastaan sähköpostiin 1-2 päivän kuluessa.

Muistathan, että peruuttamaton aika on hukkaan heitettyä työaikaa! Varaukset tulee tehdä viim. 12h etukäteen ja siirtää tai perua väh. 24h etukäteen. Jos aikaraja on ehtinyt kulua, ole minuun yhteydessä puhelimitse. Käyttämättä jätetystä ajasta ja alle 24h sisällä perutuista ajoista veloitan palvelun täyden hinnan, ellei kyseessä ole painava syy.

Tervetuloa!