Hierontapalvelut ja hinnasto

Maksuvälineiksi käyvät: maksukortit, Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi. Oikeudet hinnoittelumuutoksiin pidätetään. Voit myös ilahduttaa läheistä tai tuttavaa lahjakortilla – anna lahja, jolla on vaikutusta! HUOM! Käteismaksujen käyttö lakkaa vähäisen kysynnän vuoksi 1.2.22 alkaen!

 

VARAA AIKA: KLIKKAA TÄSTÄ

LAHJAKORTIT: KLIKKAA TÄSTÄ

 

Alennukset

Alennushinnat koskevat täysihintaisia palveluita opiskelijoille ja työttömille! Muista tapauksista sovitaan erikseen (esim. sairaseläke).

Sarjakortit: kolmen kerran sarja, joista yksi 20% alennuksella (ei 30min ajat).

Yhteistyö

Teen yhteistyötä Tmi Liikuttavan kanssa Pirkkalassa. Seuraa tiedotustamme Facebookissa!

Yritykseni suhtautuu avoimesti yhteistyöhön yhdistysten ja muiden yritysten kanssa – jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Kotikäynnit

Sovitaan harkinnan mukaan (10km säde, väh. 45min), myös hoivayksiköihin. Tällöin hintoihin tulee kotikäyntilisä. Samat lisät kuuluvat myös sunnuntaityöhön.

Kotikäynnit vain puhelimitse.

 

Peruspalvelut: Hierontaa ja fysiologisia hoitoja eri menetelmin: oireen mukainen hoito, kehonhuollon ohjaus, toimintakyvyn edistäminen, kivunhoito. Hoidon sisältö riippuu pitkälti potilaasta – palvelu tähtää kuitenkin aina tuloksiin. Lyhin eli 30min hoitoaika ei kuulu alennuksiin. Saatavilla sarjahoitoina!

Hoitokokonaisuudet soveltuvat myös vanhuksille ja muille toimintakyvyn haasteiden kanssa eläville. Sisältää mm. hierontaa ja kehonhuollon ohjausta.

Käynnit kotiin tai hoivayksikköön sopimuksen mukaan (enint. 10km säde, väh. 45min hoitoaika). Sisältö räätälöidään potilaan kunnon ja tarpeiden mukaan.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuvan peruspalvelut, palvelukuvaus.

Täsmähoidot: Vaativampaan ja rajatumpaan hoidon tarpeeseen sopivia hoitoja, joissa perehdytään kasvolihasten, hengityslihasten, nivelten tai jalkaterien yksilölliseen tutkimiseen ja yksityiskohtaisempaan hoitoon.

Kyseessä ei siis ole päähieronta tai jalkahoito, vaan toimintakykyä edistävää hoitoa ja ohjausta. Sopii hyvin pitkäaikaisiin kipu- ja rasitustiloihin. Saatavilla tarvittaessa sarjahoitoina!

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, täsmähoidot, hinnastokuva.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, täsmähoidot, palvelukuvaus.

Pakettipalvelut: Hoitokokonaisuuksia, joissa hierontaan yhdistyy aktiivinen kehonhuollon ohjaus, esim. liikkuvuus- ja lihasharjoittelun sekä liikehallinnan kehittämisen kautta. Sopii kaikille potilaille, riippumatta liikkumisen määrästä. Pakettikokoja voi tarvittaessa soveltaa esim. sarjahoidoiksi.