Hierontapalvelut ja hinnasto

Maksuja otetaan vastaan maksukortilla, käteisellä ja MobilePaylla. Oikeudet hinnoittelumuutoksiin pidätetään. Voit myös ilahduttaa läheistä tai tuttavaa lahjakortilla – anna lahja, jolla on vaikutusta!

VARAA HOITOAIKA – KLIKKAA TÄSTÄ

OSTA LAHJAKORTTI – KLIKKAA TÄSTÄ

Yritykseni suhtautuu avoimesti yhteistyöhön yhdistysten ja muiden yritysten kanssa – jos olet kiinnostunut verkostoitumaan, ota yhteyttä!

Alennukset

Alennushinnat koskevat opiskelijoita ja työttömiä! Muista tapauksista sovitaan erikseen (esim. sairaseläke).

Sarja- ja lahjakortit: joka kolmannesta hoitokerrasta 20% alennus (ei 30min ajat).

Yhteistyö

Yritykseni on Suomen Kipu ry:n kannatusjäsen. Yhteistyöyhdistyksen jäsenille on neuvoteltu 5%:n alennus peruspalveluista ja 10%:n alennus pakettipalveluista. Muistathan todistaa jäsenyytesi!

Kotikäynnit

Sovitaan harkinnan mukaan (10km säde, väh. 45min), myös hoivayksiköihin. Tällöin hintoihin tulee kotikäyntilisä. Samat lisät kuuluvat myös sunnuntaityöhön. Kotikäynnit vain puhelimitse.

 

Peruspalvelut: Hierontaa ja manuaaliterapeuttisia hoitoja eri menetelmin, oireen mukainen hoito, kehonhuollon ohjaus, toimintakyvyn edistäminen, kivunhoito. Hoidon sisältö riippuu pitkälti potilaasta – palvelu tähtää kuitenkin aina tuloksiin. Lyhin eli 30min hoitoaika ei kuulu alennuksiin. Saatavilla sarjahoitoina!

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, peruspalvelut, hinnastokuva.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuvan peruspalvelut, palvelukuvaus.

Täsmähoidot: Vaativampaan ja rajatumpaan hoidon tarpeeseen sopivia hoitoja, joissa perehdytään kasvolihasten, hengityslihasten, nivelten tai jalkaterien yksilölliseen tutkimiseen ja yksityiskohtaisempaan hoitoon. Kyseessä ei siis ole päähieronta tai jalkahoito, vaan fysiologista hoitoa ja ohjausta hieronnan ja manuaalisen terapian menetelmin. Sopii hyvin pitkäaikaisiin kipu- ja rasitustiloihin. Saatavilla tarvittaessa sarjahoitoina!

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, täsmähoidot, hinnastokuva.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, täsmähoidot, palvelukuvaus.

Pakettipalvelut: Laajoja hoitokokonaisuuksia, joissa manuaalisiin hoitoihin yhdistyy aktiivinen kehoonhuollon ohjaus, esim. liikkuvuus- ja lihasharjoittelun sekä liikehallinnan kehittämisen kautta. Palveluun kuuluu tulosten seuranta ja raportointi. Sopii kaikille potilaille, riippumatta liikkumisen määrästä. Pakettikokoja voi tarvittaessa soveltaa!

Yksittäiset ohjauskäynnit peruspalveluiden hinnoilla.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, pakettipalvelut, hinnastokuva.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, pakettipalvelut, palvelukuvaus.

Erityispalvelut: Liikkuvuutta ja toimintakykyä kohentavat hoitokokonaisuudet vanhuksille ja muille toimintakyvyn haasteiden kanssa eläville. Sisältää mm. hierontaa ja kehonhuollon ohjausta. Vastaanotto-, koti- tai laitoskäynteinä (enint. 10km säde, väh. 45min hoitoaika). Sisältö räätälöidään potilaan kunnon ja tarpeiden mukaan. Saatavilla sarjahoitoina!

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, erityispalvelut, hinnastokuva.

Hieronta ja hyvinvointi Liikkuva, erityispalvelut, palvelukuvaus.